Aivan aluksi on pakko palata vielä tuohon viimeisimpään julkaisuuni. Oli niin parasta tarttua puhelimeen ja soittaa ystävälleni toiselle puolen Suomea, ajatella kuinka onnekkaita olemmekaan mahdollisuudesta käyttää nykytekniikkaa ja puhua puhelimen välityksellä meille tärkeiden ihmisten kanssa, tuntuu kuin olisi melkein vieressä. Minulle tuli ainakin hyvä mieli, sain jakaa ajatuksia, kuunnella ystäväni kuulumisia ja puolisentoista tuntia viereähti puhelimessa ihan hetkessä.

aforismi%2027.jpg.crop_display.jpgTällä viikolla olen yrittänyt (taas :D ) oppia tekemään päätöksistä sellaisiettä ne miellyttävät minua, tarkoitan siis että yritän ajatella itseäni silleen sopivasti, koska siihenhän pitäisi pyrkiä että itsellä olisi hyvä ja tasapainoinen olo, tietyt asiat tulee tehdä, mutta tosiasiassa mitään ei ole pakko.

Sunnuntaina pakkasin eväät reppuun ja lasketteluvälineet autoon, ensimmäisen kerran tänä talvena lähdin lähi rinteeseen laskemaan, ja kyllä vauhdin hurma on niin parasta aivojen tuuletusta, välissä laavulla nuotiossa grillattuja eväitä, kaakaota omasta kuksasta. Sitä jotenkaan ei tule lähdetyksi, ei muka kerkeä, on sitä ja tätä... Mutta sitten kun lähtee tekemään jotain mistä todella tykkää niin mieli ja sielu lepää. Nautin rakkaasta hevosharrastuksesta, mutta on ihana tehdä joskus ihan todella jotain muuta ja sitten nauttii siitäkin vielä enemmän.

Viikonloppuna on ystävänpäivä, laitoin eilen muutaman kortin postiin ja olen saanut jo pari, mielestäni ihan aidon postin lähettäminen ja saaminen on erittäin ilahduttavaa ja ihanaa, suosittelen siis jokaiselle joskus lähettä tuota ihan periteikästä postia :)

Mukavaa loppuviikkoa teille kaikille!! :)

- MM-